Belgium
 Netherlands
 Czech Republic
 Other

 Register
 Jobs - Castings
 Contact
 Links
 Home


Model in the PictureOp deze site vind je een presentatie van modellen, opdrachten en castings, speciaal van en voor modellen die geïnteresseerd zijn in kunstfotografie en beschikbaar zijn in België of Nederland. Natuurlijk zijn anderen welkom.

Als model nodigen we je uit je portfolio op onze site te plaatsen. Wij van onze kant helpen je zo aan interessante opdrachten. Als je wil helpen we je aan je eerste fotoshoots en portfolio. Deze service is volledig gratis!

Welke foto's zijn aanvaardbaar:

Op deze site zal je geen pornografisch getinte beelden terugvinden en aanmeldingen met dergelijke foto's worden absoluut geweigerd. Sommige model portfolio's bevatten echter wel artistieke naaktfoto's en zolang deze beelden smaakvol zijn hebben we daar niets op tegen. We merken dat modellen die voor artistiek naakt poseren heel wat interessante en serieuze opdrachten krijgen en in het kader van onze doelstellingen, de promotie van kunstfotografie en modellen, kunnen we dit alleen maar toejuichen. Modellen die hiervoor beschikbaar zijn, zijn ten minste 18 jaar oud en hebben uitdrukkelijk de toestemming gegeven dat we deze foto's mogen publiceren.

Onze verantwoordelijkheid:

Wij zijn geen modellenbureau of agentschap. Daarom kunnen we onze service gratis aanbieden.
Indien je een model wil contacteren voor een opdracht dan zenden wij enkel uw berichten rechtstreeks door aan het desbetreffende model. Verder contact verloopt buiten onze verantwoordelijkheid.

Copyright:

De foto's op deze site vallen wellicht onder het copyright van de modellen of fotografen. Modellen die foto's plaatsen dienen eigenaar te zijn van deze foto's of de toestemming te hebben van de fotograaf om deze beelden te plaatsen. Mogelijke copyright schendingen vallen buiten onze verantwoordelijkheid. Eventuele schadeclaims door derden als gevolg van het niet naleven van copyright overeenkomsten worden onherroepelijk aan het model overgemaakt.

Op eenvoudig verzoek zullen wij foto's verwijderen die zonder toestemming van de fotograaf werden geplaatst.

De foto's op deze site mogen niet worden gekopieerd of op andere sites worden getoond zonder toestemming van het model of de fotograaf in kwestie.

Privacy:

De persoonsgegevens (adres, telefoon, email, ...) van modellen worden nooit ter beschikking gesteld aan derden. Het invullen van deze gegevens op het registratieformulier zorgen er enkel voor dat wij jou kunnen bereiken indien er opdrachten zijn. Het staat de modellen en fotografen vrij deze gegevens wel te vermelden bij onderlinge contacten.

Door te registreren als model en fotomateriaal te plaatsen verklaart u zich akkoord met bovenstaande regels.

 Terug