Belgium
 Netherlands
 Czech Republic
 Other

 Register
 Jobs - Castings
 Contact
 Links
 Home


Model in the Picture

Op zoek naar modellenwerk, castings, foto's voor je portfolio?
Wil je graag ervaring opdoen als model of fotomodel voor fashion, glamour, badmode, lingerie of kunstfotografie?
Hieronder vind je een aantal opdrachten die open staan en referenties naar shoots die we eerder organiseerden.

Artmodels.be vraagt nooit vergoedingen voor castings, proofshoots of inschrijving en je hebt altijd de rechten op de foto's die via ons of onze fotografen worden gemaakt. Shoots voor je portfolio zijn en blijven altijd gratis. Opdrachten waarbij topless of artistiek naakt gevraagd wordt zijn enkel beschikbaar voor volwassenen (+18).
Diverse meisjes gevraagd voor body-art (temporary piercing).

Voor een kunstfotografie project zoekt deze kunstenaar meisjes die durven experimenteren met zgn. 'temporary piercings' en 'play piercing'. Het komt er op neer dat zij met tijdelijke en oppervlakkige piercings een soort levend kunstobject creëert waarvan dan professionele zwart-wit foto's worden gemaakt voor een body-art expositie (kan onherkenbaar). Eén van de uit te werken ideeën is een zgn. 'piercing corset' waarbij rond de oppervlakte piercings een mooi lint of veter wordt geweven in een zig-zag patroon.

Wil je echt opvallen met super unieke foto's of zie je iets dergelijks zelfs zitten voor een exclusief feestje of avondje uit dan is dit de kans. Dit wordt in het buitenland stilaan een zeer populaire vorm van body-art en ondertussen niet alleen in fetish kringen... je bepaalt zelf hoe ver je daarin wil gaan.
Andere piercings of tattoo's zijn geen probleem.

Vanzelfsprekend gebeurt dit alles in perfect hygienische omstandigheden en enkel op plaatsen van het lichaam waar zo'n oppervlakte piercing geen enkel risico inhoudt. Het komt het mooist uit op rug, dijen en benen, boventorso, ... en je bepaalt zelf hoeveel.

Bij interesse contacteer ons.


2 meisjes voor duoshoot.

Voor een reeks foto's naar het voorbeeld van hiernaast (klik op de foto voor grotere versie) 2 meisjes, vriendinnen, of modellen die duoshoot met ander model zien zitten. Zoals je kan zien mag topless geen probleem zijn, maar niet meer.

Interesse? Contacteer ons dan snel.


Naked & the City episode II.

Voor een kunstotograaf zoeken we dit jaar opnieuw diverse meisjes/modellen om mee te werken aan een kunstproject (naked & the city) in het kader van een expositiereeks 'Zomers Antwerpen'. Het gaat om kunstfotografie (zwart-wit) op locatie o.a. een aantal nacht en ochtend shoots in een verlaten stadsomgeving.

Voor meer info & aanmelding contacteer ons.


Naked & the Forest.

Een beetje hetzelfde concept als Naked & the City maar dan in een natuurlijke omgeving, bos, bomen, park, etc... Het lichaam in harmonie met de natuur. Diverse zwart-wit en infrarood fotoshoots staan gepland. Aangezien de lichtkwaliteit hiervoor erg belangrijk is kunnen ook o.a. een aantal avond en ochtend shoots nodig zijn. 's avonds bij zonsondergang of 's ochtends bij het optrekken van nevel of mist en het doorbreken van de zon ontstaat de heel unieke sfeer die de fotograaf zoekt.

Voor meer info & aanmelding contacteer ons.


Modellen met elegante benen en voeten voor productfotografie:

Meisjes gezocht met mooie elegante benen voor cataloguswerk rond beenmode: schoenen, panties, kousen, sokken... ook locatiewerk.
Zoals in die industrie gebruikelijk mag je geen probleem hebben met gedeeltelijk en onherkenbaar functioneel naakt, zoals b.v. shots van de zijkant of door schaduw bedekte delen van onderlichaam (denk aan b.v. panty/kousen reclame foto's). Met hoge schoenen overweg kunnen is een noodzaak.

Contacteer ons via het contactformulier.


GENIETEN...

Kunstfotograaf zoekt voor een reeks met als werktitel "GENIETEN" een aantal meisjes/modellen. Het zijn expositiefoto's (zwart-wit bariet) voor een nieuwe expositie in Japan. Hij exposeerde eerder in Japan en New York.
Het zijn portretten van meisjes die het ultieme genot bereiken tijdens orgasme. Hoewel dit natuurlijk een erg controversieel onderwerp is wil hij dit uit de taboe sfeer halen en dit ultieme geluk in beeld brengen. Want laat ons eerlijk zijn... wie geniet niet daarvan? En is het verkeerd dat in beeld te brengen? Je zorgt zelf voor je genot zoals je wil en close-ups daarvan komen niet in beeld, dat wordt net afgesneden op de foto's en wordt contractueel vastgelegd. Het gaat om de totaalsfeer, de emotie, je gezichtsexpressie.
Het is uiteraard een shoot voor de durvers, inhoud van de beelden is sensueel, licht erotisch... maar de resultaten zullen heel origineel (en controversieel) zijn en opvallend voor je portfolio. Een 'lolita' look en sfeertje kunnen overbrengen op de foto's is een voordeel. Geen fakers a.u.b. dit is een heel serieuse opdracht. Vergoeding in overleg (meerdere shoots mogelijk per model, meerdere modellen gezocht).

Voor info en casting contacteer de fotograaf.


Angel of darkness.

Meisje/model gezocht voor een studio shoot in een ietwat mysterieuse, donkere sfeer. De foto's moeten dienen als slides die worden geprojecteerd tijdens een exclusieve kleding show in een dungeon in Londen. De beelden komen telkens maar een fractie van een seconde op het scherm. De beelden hebben wel een sensuele en erotische lading! De opdracht staat open voor iedereen met een open mind met interesse voor artistiek naakt. Heel belangrijk is de uitstraling van het model. Men zoekt een model dat zich kan inleven in zo'n fetish, fsub of gothic-achtig thema en tijdens de shoot een sterke en extravagante 'look' kan neerzetten.
De belichting blijft ook heel donker en mysterieus, eventuele kleding voornamelijk zwart, wat donkerder make-up, etc... Ervaring is zeker niet noodzakelijk zolang je met je gezichtsexpressie het nodige kan vertellen.

Bij interesse of voor meer info neem snel contact met ons op.


Water & Oil...

Voor een duo shoot zoekt men 2 meisjes die in een soort van catfight scene met elkaar strijden. Het zijn monotone opnames (zwart-wit) en de beelden worden later digitaal vervormd zodat het stills uit een oude film lijken waarbij de meeste details verdwijnen. Uiteraard mogen de modellen niet preuts zijn en elkaar durven aanraken en met elkaar interactie aangaan. Het resultaat moet een sensueel beeld opleveren, maar mag zeker niet erotisch overkomen. Belichting en camera standpunt zorgen ervoor dat voornamelijk de glanzende lichaamscontouren zichtbaar worden op de beelden, niet zozeer heel veel details van de naakte lichamen.

Voor info en casting contacteer de fotograaf.


Babe of the day.

Voor een bekende 'babe of the day' site zoekt men meisjes die voor een dag in the picture willen staan. Het gaat om glamour naakt en kandidaten moeten +18 zijn. Het is ongebruikelijk dat we dergelijke shoots aanbieden via onze site, het wijkt een beetje af van ons doelpubliek. Maar de fotograaf is een kunstfotograaf en heeft verzekerd dat hij een artistiek tintje aan de opnames zal meegeven. Het wordt een mix tussen glamour en art-nude, met een erotisch tintje maar zonder de grenzen van het kunstzinnig aanvaardbare te overschrijden. Verder is er voor 'open minded' meisjes die genoeg lef hebben om voor dergelijke shoots te poseren een vaste samenwerking mogelijk.

Voor info en casting neem rechtstreeks contact op.


Life body-paint performance.

Body-painter zoekt modellen die aan life performances willen meewerken (stijl Yves Klein jaren '60). Vergoeding is afhankelijk van opdrachtgever. Reiskosten en/of 100€ per 30min werk.
Je han hier een YouTube filmpje bekijken van zijn werk.

Neem contact op voor meer info.


WEBCAM meisje of model/actrice voor clipje.

Meisje gezocht dat in de rol van een webcam meisje een scène kan spelen voor gebruik in een clipje (tijdens fashion evenement). Zowel stills als een clipje worden opgenomen in zwart-wit en later na bewerking op monitor schermen getoond. Het meisje/model zal onherkenbaar zijn na bewerking.

contacteer de fotograaf voor meer info.


Modellen/actrices voor filmproject.

Men zoekt modellen/actrices om mee te werken aan een filmproject in slachtoffer rollen. 
Het is één of twee dagen werk, met special effects make-up.
Locaties zijn in Antwerpen. Het is niet heel de tijd naakt en er komt ook een stukje acteren bij zien. Op enkele moordscenes na is de film af. De film zal uitkomen op dvd. Er is echter nog geen vaste releasedatum.
Enkele modellen van ons hebben reeds meegewerkt aan het project o.a.: Desi, Heidi en Anais.

Neem contact op voor meer info en aanmelding.


Meisjes/modellen voor opname FASHION clips.

Enkele grote slanke meisjes gezocht voor opname van fashion clipjes (stills en video). Het is de bedoeling dat je speciale experimentele kleding gemaakt uit materiaal als raffia, plastic, metaalfolie, etc... showt op een typische 'catwalk' manier, maar op speciale locaties. Echte catwalk ervaring is niet vereist, en de typische catwalk loopstijl en allure wordt indien nodig aangeleerd.
Je moet wel open staan voor experiment en in niet alledaagse outfits durven lopen (niet voor publiek echter)

Contacteer ons voor meer info.


Model met lang haar voor locatie shoot.

Het gaat om locatie lingerie opnames waarbij de fragiliteit en vrouwelijkheid van het model moet contrasteren tegen de grauwe, donkere, ruwe omgeving van de locatie. Het resultaat moet een klassevolle fashion foto worden, zeker niet erotisch bedoeld, maar je moet open staan voor topless poseerwerk waar bij je wel bedekt wordt door je haar. Vandaar de vraag naar modellen met erg lang haar. Zin in een niet alledaagse fotosessie met unieke foto's als resultaat?

Bij interesse, neem snel contact met ons op.


Meisjes/Modellen voor shoot 'One Dress Only'

De nieuwe opdracht is een mix tussen glamour en kunstfotografie geïnspireerd door typische oost-europese kunstfotografie waar dit soort werk heel populair is: een meisje enkel gekleed in zomers jurkje brengt een warme dag door in de stad, terrasje, winkelen, ijsje, wandeling door park of strand, etc... Ze is welgezind, goedlachs, maar weet haar 'publiek' (in casu de camera) te bespelen met haar sexy 'look' en af en toe een gedurfd uitdagen door met haar jurkje te 'flashen' en heel even haar naakt zijn onder het jurkje te onthullen op een heel onschuldige manier.
Haar 'look' straalt een mix uit van valse preutsheid en provocatie. Ze weet dat ze gezien wordt en geniet van het uitdagen.
Een leuke en spannende dag gegarandeerd voor de durvers.
Ervaring als glamour of kunstfotografie model kan een voordeel zijn, maar is geen echte must zolang je jezelf kan inleven in het thema en er durft voor te gaan.

Bij interesse, neem snel contact met ons op.


Meisjes/modellen voor wetlook foto.

Men zoekt opnieuw 2 spontane meiden (16-24) voor een speciaal foto idee, zowel op locatie als in het water van een exclusief tropisch zwembad en sauna complex.
Het is de bedoeling dat je bijvoorbeeld met lingerie aan het water in gaat. Het wordt een fotoshoot met hoog glamour gehalte en klasse. Je moet wel van water houden en je daarin kunnen amuseren en uitleven. Vanwege de glamour-achtige stijl van de shoot ben je in het voordeel als je een beetje 'open minded' bent, open staat voor wat uitdagende foto's en functioneel-artistiek naakt en daarbij een sensuele look kan neerzetten.
Een speciale opzet, iets voor de durvers...

Bij interesse, neem snel contact met ons op, dan sturen we meer info en foto's van de locatie.


Meisjes/danseressen met lenig lichaam gezocht.

Diverse opdrachten voor lenige meisjes en/of danseressen klassieke of moderne dans, of iedereen die lenig is en vlot beweegt:

- voor een reclamefoto voor een fitness en sauna club worden lenige meisjes gezocht voor een speciale pose op een witte achtergrond. Het is een naaktfoto, maar op zo'n manier gamaakt dat er eigenlijk alleen een silhouet te zien is of weinig of geen echte details. Dus zeker niets in de erotische sfeer, maar uiteraard is het wel nodig dat je je hierbij op je gemak voelt.

- voor een kunstproject worden meisjes gezocht die makkelijk bewegen en die zelf met de camera in de hand opnames maken van zichzelf terwijl ze ronddraaiende dansbewegingen maken in een industriëele omgeving. De bedoeling is dat de foto's door de bewegingen onscherp worden en er geen details te zien zijn op de foto's.

- verder meisjes met de nodige lenigheid voor locatie-opnames van dansposes of abstracte poses in natuur (bos, strand, water) of industriële omgeving. Beide opdrachten vereisen een naaktmodel, maar weer op zulke wijze in beeld gebracht dat het geheel kunstzinnig is en zeker geen platte erotiek wordt en kan eventueel onherkenbaar. Beelden worden via toner transfer overgezet op koper, staal of zink platen en worden echte kunstwerkjes.

Voorbeeldfoto's zijn beschikbaar en worden op verzoek doorgemaild. Bij interesse, neem snel contact met ons op.


Meisjes met GOTHIC look gezocht.

Voor een kunstproject zoekt men meisjes om mee te werken aan fotosessies rond een gothic/fetish thema. Deze subcultuur wordt gekenmerkt door een specifieke make-up stijl en dito kledij. Bedoeling is een aantal krachtige en mystieke beelden te creëren met een licht sensuele lading.
De beelden blijven echter ten allen tijde kunstzinnig en mogen in geen geval goedkope erotiek worden. Ervaring is niet echt noodzakelijk, wel moet je je willen inzetten om samen te werken naar mooie resultaten toe en je kunnen inleven in het thema.
Wie geen probleem heeft met artistiek (semi-)naakt of topless verdient de voorkeur, en alle modellen die we de juiste gothic look kunnen meegeven zijn welkom.

Op vraag sturen we een aantal voorbeeld foto's om een idee te geven welke richting men uit wil.

Wie interesse heeft kan contact opnemen met ons.


Wil jij het gezicht worden van ARTMODELS ONLINE?

Artmodels Online zoekt een nieuw gezicht om haar belangen te vertegenwoordigen.
In de eerste plaats zoeken we een nieuw gezicht voor onze links bij diverse websites en zoekrobots. Misschien interessant voor wie als beginnend model 'in the picture' wil staan en een gratis portfolio krijgt aangeboden. Je foto's worden dan overal in verband gebracht met je modellenwerk voor ons... een betere promotie kan je amper wensen. Enige voorwaarde om je kandidaat te stellen is dat je ook geïnteresseerd bent in en beschikbaar bent voor kunstfotografie en art-nude opdrachten.

Voor meer info contacteer ons via het contactformulier.


Meisjes met expressieve look voor abstracte body-paint:

Meisjes gezocht met sterke expressieve look voor abstract body painting project.
Bedoeling is foto opnames te maken waarbij met make-up en body paint technieken of door toepassing van een ander medium een abstract portret wordt gemaakt. Zelfs met gewoon water en vaseline zijn schitterende resultaten mogelijk. Er worden alleen huidvriendelijke en natuurlijke materialen gebruikt zoals groene klei b.v. Het resultaat wordt wel heel abstract, soms een beetje extravagant, en de 'look' van het model blijft wel heel belangrijk. Je moet dus een camera kunnen bespelen met je look. Er is wel een beetje lef voor nodig en tevens mag je niet bang zijn je een beetje vuil te maken tijdens de shoot en mag artistiek naakt geen taboe zijn. Maar op de beelden wordt je grotendeels onherkenbaar.

Meer info en voorbeelden kan je krijgen door de fotograaf te contacteren.


Visagistes gezocht voor regelmatige opdrachten:

Voor het opmaken van modellen bij diverse fotoshoots zoeken we enkele visagistes die op regelmatige basis met ons willen samenwerken. Ook (laatstejaars) studenten die een visagie/bodypaint cursus of opleiding volgen zijn welkom.

Contacteer ons via het contactformulier.


Illusionist (goochelaar) zoekt assistentes.

Momenteel zijn we bezig met het maken van een nieuwe illusieshow voor BelgiŽ. Wij zijn op zoek naar assistentes die geen podiumvrees hebben, mooi en lenig zijn. Extra troef dans. Productie van nieuwe show te Antwerpen. Een assistente die niet schrikt van in twee gezaagd te worden, even door de lucht te vliegen, te verdwijnen en te verschijnen. Ben je een showgirl, ben je lenig en mooi, laat het ons weten en neem contact op met ons. Wij sturen je daarna de volledige info en je zal uitgenodigd worden op casting.


Sportieve meisjes/modellen voor een sportkalender opdracht:

Voor een kalender waarin 12 sporten worden uitgebeeld zoeken we een aantal sportieve meisjes of modellen die ieder hun eigen sport uitbeelden. Wat we concreet nog zoeken zijn meisjes voor volgende sporten: tennis, gymnastiek/turnen, athletiek, dans/ballet... Of indien je een andere sport beoefent, laat het ons weten!
We zoeken geen supermodellen, maar wel meisjes met een sportief lichaam. Elegantie en een sterke expressieve look primeren. Het gaat om kunst/glamour fotografie in zwart-wit, artistiek semi-naakt zonder details zichtbaar zou geen probleem mogen vormen, maar het is geen erotische fotografie. Het geheel moet vooral klasse uitstralen!

Contacteer ons via het contactformulier